La cistella està buida
Ordenar
Mostrar Por página
Mostrando 1 - 4 de 4 registros
FROZEN II
27/12/2019 - Hora: 18:00

+ INFO

Per què va nàixer Elsa amb poders màgics? La resposta li està cridant i amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable. En 'Frozen', Elsa temia que els seus poders anaren massa per al món. En 'Frozen 2', desitjarà que siguen suficients.

JUMANJI. SEGÜENT NIVELL
28/12/2019 - Hora: 18:00

+ INFO

En aquesta ocasió, els 'jugadors' tornen al joc, però els seus personatges s'han intercanviat entre si, la qual cosa ofereix un curiós planter: els mateixos herois amb diferent aparença. Però, on està la resta de la gent? Els participants només tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per a descobrir què és realment el que està succeint.

DESCOBRINT L´ILLA DEL TRESOR
02/01/2020 - Hora: 18:00

+ INFO

Robert és un xiquet malaltís que passa la major part dels seus dies tombat en el llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, animats per l'enveja, decideixen entrar a la seua casa per a aconseguir la seua fantàstica col%u2022lecció de medalles just la nit en la qual ell no està. Però la seua sorpresa serà enorme en descobrir que el jove continua en l'habitació. A partir d'aqueix moment, el jove Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat (Espectàcle en valencià)